à la Carte

Voorgerechten

Gerookte hertencarpaccio
12.5

warme mayonaise van gepofte knoflook

12.5
Wildconsommé met morilles
9.5

wilde paddenstoelen en kastanje

9.5
Huisgemaakte paté van fazant
11

cranberrycompôte en geroosterd brood

11

Hoofdgerechten

Onderstaande gerechten worden geserveerd met passend garnituur.

Veluws wildzwijn
21.5

tournedos en zacht gegaarde procureur

21.5
Hazenpeper en croûte
19.5

gebakken in bladerdeeg

19.5
Wilde schieteend
23.5

filet en gekonijfte bout

23.5
Wij werken uitsluitend met duurzame producten van de beste kwaliteit uit de Hollandse natuur. De Hollandse vrije natuur is een rijk gevarieerde en daar zijn we zuinig op! Maar die natuur kent ook successen die geoogst mogen worden. Wij werken met betrokken jagers en natuurliefhebbers die regelmatig de rente van die natuurlijke rijkdommen oogsten. De passie van deze natuurliefhebbers en liefde voor de natuur willen we graag met u delen!

Deel de menukaart
met jouw tafelgenoten