Dinerkaart

Uit eten dineren Hilversum - Bistro VOS | Restaurant Hiliversum

Onze dinerkaart kenmerkt zich door verrassende en klassieke Frans-Internationale gerechten welke zijn samengesteld uit dagverse producten van de beste kwaliteit.

3-gangen
4-gangen
5-gangen

Voor/tussengerechten

Tarte tatin van pompoen
9.5

geitenkaas, balsamico en salie

9.5
Steak tartare
8.5

los garnituur en een krokant ei

8.5
Bisque de homard
10.5

coquille, gamba en rouille

10.5
Kalfszwezerik kroket
9.0

truffelmayonaise en geroosterd brood

9.0
Franse uiensoep
7.0

croutons en Gruyère kaas

7.0
Gegratineerde coquilles
12.5

drie stuks, met truffel en Mornay saus

12.5
Wilde paddenstoelen | ook vega
9.5

gegrilde kalfstong, krokant ei en salie

9.5
Tonijncarpaccio
12.5

filodeeg, komkommer, miso en shiso

12.5

Vegetarische gerechten

Gegrilde polenta
16.0

wilde paddenstoelen, groene asperge en Taleggio kaas

16.0
Gnudi van ricotta en boerenkool
16.5

kastanje, cranberry, amandel en citroenzeste

16.5

Visgerechten

Gebakken zeebaarsfilet
17.5

Hollandse garnalen, polenta, groene asperge en antiboise

17.5
Wilde reuze gamba’s
19.5

geserveerd met seizoensgebonden garnituren en aioli

19.5

Specialiteiten van de houtskoolgrill

Wist je dat… Al ons rundvlees afkomstig is van Ierse Vaarzen. Deze jonge koeien (vaarzen) lopen minimaal 11 maanden per jaar in het milde Ierse klimaat in de weiden. De voeding bestaat alleen uit natuurlijke inheemse gras- en klaversoorten. De zeer schone oceaanwind zorgt voor zilte gewassen en frisse lucht voor de dieren, wat de smaak direct ten goede komt.

Onderstaande vleesgerechten worden geserveerd met seizoensgebonden garnituren

Boerderijkippetje
17.5

met kippenjus

17.5
Angus Short Rib
18.5

met aziatische glace, bosui en pinda

18.5
Angus Entrecôte
22.0

met beurre café de paris
supplement gebakken eendenlever of zwezerik à 6.5

22.0
Angus Bavette Steak
19.0

met bearnaisesaus
supplement gebakken eendenlever of zwezerik à 6.5

19.0
Angus Côte de Boeuf
26.5 p.p.

met gepofte knoflook, rode wijn jus en bearnaisesaus (vanaf 2 personen)

26.5 p.p.

Bijgerechten

Brood & kruidenboter
3.5
3.5
Aardappel-truffelgratin
4.5
4.5
Rauwkostsalade
3.5
3.5
Frites met mayonaise
4.0
4.0

Nagerechten

Crêpes Suzette
8.5

flensjes met sinaasappel, Grand Marnier en vanille ijs

8.5
Crème brûlée
6.5

met een krokant laagje karamel

6.5
Chocolade nemesis
7.5

het “ultieme” chocoladetaartje

7.5
Tarte tatin
8.0

van peer met Taleggio kaas en basilicum

8.0
Kaasplateau
12.5

met brood en vijgen mostarda

12.5
Café gourmand
9.5

koffie of thee met huisgemaakte friandises

9.5

Deel de menukaart
met jouw tafelgenoten

Uit eten in Hilversum met een grote groepen

Wil je met een groep komen eten van 8 personen of meer? Of wil je een groot diner organiseren? Dat kan! Bistro VOS biedt groepen vanaf 8 personen verschillende groepsarrangementen aan vanaf 32,50 per persoon.

Liever 'shared-dining'?

Dare 2 share… Het is ook mogelijk om met een groep vanaf 8 personen, gebruik te maken van een diner in de vorm van shared dining. Voor 36,50 per persoon serveren wij op grote plateau’s en schalen een uitgebreide selectie van gerechten verdeeld over 3 gangen, rekening houdend met jouw wensen.