Dinerkaart

Uit eten dineren Hilversum - Bistro VOS | Restaurant Hiliversum

Onze dinerkaart kenmerkt zich door verrassende en klassieke Frans-Internationale gerechten welke zijn samengesteld uit dagverse producten van de beste kwaliteit.

3-gangen
4-gangen
5-gangen

Voor/tussengerechten

Gegrilde wilde perzik
9.0

geitenkaas, basilicum en pijnboompitten

9.0
Steak tartare
8.5

los garnituur en een krokant ei

8.5
Beignet van coquille en gamba
10.5

miso, stro-aardappel, bosui en rode peper

10.5
Kalfszwezerik kroket
9.0

truffelmayonaise en geroosterd brood

9.0
Gazpacho van komkommer
7.0

yoghurt, avocado en munt

7.0
Gegratineerde coquilles
12.5

drie stuks, met truffel en Mornay saus

12.5
Buikspek & octopus
9.5

gegrilde perzik, oestersaus en pinda

9.5
Tonijncarpaccio
12.5

filodeeg, komkommer, miso en shiso

12.5

Vegetarische gerechten

Gegrilde groene asperges
16.0

bulgur, krokant ei, tahindressing, pistache en munt

16.0
Tagliolini met verse truffel
19.5

gerookte truffelboter, Parmezaanse kaas en bieslook

19.5

Visgerechten

Krokante schelvis
17.5

kokos, zoete aardappelpuree, groene asperge en basilicum

17.5
Wilde reuze gamba’s
19.5

geserveerd met seizoensgebonden garnituren en aioli

19.5

Specialiteiten van de houtskoolgrill

Wist je dat… Al ons rundvlees afkomstig is van Ierse Vaarzen. Deze jonge koeien (vaarzen) lopen minimaal 11 maanden per jaar in het milde Ierse klimaat in de weiden. De voeding bestaat alleen uit natuurlijke inheemse gras- en klaversoorten. De zeer schone oceaanwind zorgt voor zilte gewassen en frisse lucht voor de dieren, wat de smaak direct ten goede komt.

Onderstaande vleesgerechten worden geserveerd met seizoensgebonden garnituren

Boerderijkippetje
17.5

met kippenjus

17.5
Angus Short Rib
18.5

met aziatische glace, bosui en pinda

18.5
Angus Entrecôte
22.0

met beurre café de paris
supplement gebakken eendenlever of zwezerik à 6.5

22.0
Angus Bavette Steak
19.0

met bearnaisesaus
supplement gebakken eendenlever of zwezerik à 6.5

19.0
Angus Côte de Boeuf
26.5 p.p.

met gepofte knoflook, rode wijn jus en bearnaisesaus (vanaf 2 personen)

26.5 p.p.

Bijgerechten

Brood & kruidenboter
3.5
3.5
Aardappel-truffelgratin
5.0
5.0
Frites met mayonaise
4.0
4.0
Seizoensgroenten
5.5
5.5

Nagerechten

Gepocheerde ananas
8.5

met crème fraîche ijs, crumble en basilicum

8.5
Crème brûlée
6.5

met een krokant laagje karamel

6.5
Moelleux au chocolat
7.5

vloeibare chocoladecake

7.5
Tarte tatin
8.0

van peer met Taleggio kaas en basilicum

8.0
Kaasplateau
12.5

met brood en vijgen mostarda

12.5
Café gourmand
9.5

koffie of thee met huisgemaakte friandises

9.5

Deel de menukaart
met jouw tafelgenoten

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on telegram
Share on email

Uit eten in Hilversum met een grote groepen

Wil je met een groep komen eten van 8 personen of meer? Of wil je een groot diner organiseren? Dat kan! Bistro VOS biedt groepen vanaf 8 personen verschillende groepsarrangementen aan vanaf 32,50 per persoon.

Liever 'shared-dining'?

Dare 2 share… Het is ook mogelijk om met een groep vanaf 8 personen, gebruik te maken van een diner in de vorm van shared dining. Voor 36,50 per persoon serveren wij op grote plateau’s en schalen een uitgebreide selectie van gerechten verdeeld over 3 gangen, rekening houdend met jouw wensen.