Dinerkaart

Uit eten dineren Hilversum - Bistro VOS | Restaurant Hiliversum

Onze dinerkaart kenmerkt zich door verrassende en klassieke Frans-Internationale gerechten welke zijn samengesteld uit dagverse producten van de beste kwaliteit.

3-gangen
4-gangen
5-gangen

Voor/tussengerechten

Buffelmozzarella
9.5

frambozen, balsamico en basilicum

9.5
Steak tartare
8.5

los garnituur en een krokant ei

8.5
Gegratineerde coquilles
12.5

drie stuks, met truffel en Mornay saus

12.5
Kalfszwezerik kroket
9.0

truffelmayonaise en geroosterd brood

9.0
Pastinaaksoep
7.0

truffel, amandel en bieslook

7.0
Gerookte kalfsribeye
9.5

tonijnmayonaise en gefrituurde kappers

9.5
Bisque de homard
10.5

coquille, gamba en rouille

10.5
Tonijncarpaccio
12.5

filodeeg, komkommer, miso en shiso

12.5

Vegetarische gerechten

Biet Wellington
16.0

pastinaakpuree, groene asperge en koningsboleet

16.0
Aardappelgnocchi
16.5

schorseneren, cantharellen en salie
supplement verse zwarte truffel à 0.9 per gram

16.5

Visgerechten

Zacht gegaarde rode mul
17.5

fregola, venkelpuree, groene asperge en antiboise

17.5
Wilde reuze gamba’s
19.5

geserveerd met seizoensgebonden garnituren en aioli

19.5

Specialiteiten van de houtskoolgrill

Wist je dat… Al ons rundvlees afkomstig is van Ierse Vaarzen. Deze jonge koeien (vaarzen) lopen minimaal 11 maanden per jaar in het milde Ierse klimaat in de weiden. De voeding bestaat alleen uit natuurlijke inheemse gras- en klaversoorten. De zeer schone oceaanwind zorgt voor zilte gewassen en frisse lucht voor de dieren, wat de smaak direct ten goede komt.

Onderstaande vleesgerechten worden geserveerd met seizoensgebonden garnituren

Boerderijkippetje
17.5

met kippenjus

17.5
Angus Short Rib
18.5

met aziatische glace, bosui en pinda

18.5
Angus Bavette Steak
19.0

met bearnaisesaus
supplement gebakken eendenlever of zwezerik à 6.5

19.0
Angus Entrecôte
22.0

met beurre café de paris
supplement gebakken eendenlever of zwezerik à 6.5

22.0
Angus Côte de Boeuf
26.5 p.p.

met gepofte knoflook, rode wijn jus en bearnaisesaus (vanaf 2 personen)

26.5 p.p.

Bijgerechten

Brood & kruidenboter
3.5
3.5
Rauwkostsalade
3.5
3.5
Frites met mayonaise
4.0
4.0
Aardappel-truffelgratin
4.5
4.5

Nagerechten

Crème brûlée
6.5

met een krokant laagje karamel

6.5
Chocolade nemesis
7.5

smeuïg chocoladetaartje

7.5
Gepocheerde peer
7.0

met yoghurtpudding en basilicumschuim

7.0
Tarte tatin
8.0

van ananas met blauwschimmelkaas

8.0
Kaasplateau
12.5

met brood en kweeperengelei

12.5

Deel de menukaart
met jouw tafelgenoten

Uit eten in Hilversum met een grote groepen

Wil je met een groep komen eten van 8 personen of meer? Of wil je een groot diner organiseren? Dat kan! Bistro VOS biedt groepen vanaf 8 personen verschillende groepsarrangementen aan vanaf 32,50 per persoon.

Liever 'shared-dining'?

Dare 2 share… Het is ook mogelijk om met een groep vanaf 8 personen, gebruik te maken van een diner in de vorm van shared dining. Voor 36,50 per persoon serveren wij op grote plateau’s en schalen een uitgebreide selectie van gerechten verdeeld over 3 gangen, rekening houdend met jouw wensen.