Dinerkaart

Uit eten dineren Hilversum - Bistro VOS | Restaurant Hiliversum

Onze seizoensgebonden menukaart biedt een ruime keuze uit zorgvuldig samengestelde gerechten waarvan je voor een vaste prijs een 3 of 4 gangen menu kunt samenstellen.

Kies voor 32,50 uit ons bourgondische Menu Gourmand of voor 39,50 uit het culinaire Menu Gastronomique. Je kan ook uit beide menu’s gerechten kiezen, dan betaal je het verschil in prijs tussen de gangen als supplement op de prijs van het Menu Gourmand! Uiteraard bent je ook van harte welkom om alleen een voor-, hoofdgerecht of dessert te eten.

"Menu Gastronomique"

Deel de menukaart
met jouw tafelgenoten

Uit eten in Hilversum met grote groepen

Wil je met een groep komen eten van 8 personen of meer? Of wil je een groot diner organiseren? Dat kan! Bistro VOS biedt groepen vanaf 8 personen verschillende groepsarrangementen aan vanaf 32,50 per persoon.

Liever 'shared-dining'?

Dare 2 share… Het is ook mogelijk om met een groep vanaf 8 personen, gebruik te maken van een diner in de vorm van shared dining. Voor 36,50 per persoon serveren wij op grote plateau’s en schalen een uitgebreide selectie van gerechten verdeeld over 3 gangen, rekening houdend met jouw wensen.
MENU