Uit eten in Hilversum

Dinerkaart

Uit eten dineren Hilversum - Bistro VOS | Restaurant Hiliversum

Onze seizoensgebonden menukaart biedt een ruime keuze uit zorgvuldig samengestelde gerechten waarvan je voor een vaste prijs een 3 of 4 gangen menu kunt samenstellen.

Kies voor 32,50 uit ons bourgondische Menu Gourmand of voor 39,50 uit het culinaire Menu Gastronomique. Je kan ook uit beide menu’s gerechten kiezen, dan betaal je het verschil in prijs tussen de gangen als supplement op de prijs van het Menu Gourmand! Uiteraard bent je ook van harte welkom om alleen een voor-, hoofdgerecht of dessert te eten.
3-gangen
32.5
32.5
4-gangen
38.5
38.5
Voorgerechten
9.5
9.5
Gepocheerd ei met gegrild briochebrood, spinazie en bearnaisesaus

Poached egg with grilled brioche bread, spinach and sauce béarnaise

Steak tartare préparé, klassiek garnituur en gepocheerd ei ǀ hoofdgerecht 16.5

Steak tartare préparé, traditional garnishes and poached egg ǀ main course 16.5

Carpaccio van kabeljauw met lardo di Collonata, zeekraal en sinaasappel

Cod fish carpaccio with lardo di Collonata, samphire and orange

Tussengerechten
10.5
10.5
Tagliolini met verse truffel, gerookte truffelboter en Parmezaan

Tagliolini with fresh truffle, smoked truffle butter and Parmesan cheese

Hoofdgerechten
19.5
19.5
Gegrilde schorseneren met groene linzen, cantharellen en schuim van Parmezaan

Grilled salsify with green lentils, chantarelle mushroom and Parmesan foam

Angus short rib met seizoensgebonden garnituren en rode wijn jus

Angus short rib with seasonal garnishes and red wine sauce

Zeebaars met gamba, spinazie, bloemkoolpuree en saffraan beurre blanc

Sea bass with king prawn, spinach, cauliflower puree and saffron beurre blanc

Dry-aged Angus côte de boeuf ǀ 700 gr. per 2 personen
+7.5

Dry-aged Angus côte de boeuf ǀ 700 gr. 2 people per order

+7.5
Desserts
7.0
7.0
Crème brûlée met seizoensfruit en bourbon vanille-ijs

Crème brûlée with seasonal fruit and vanilla bourbon ice cream

Tarte tatin van peer met Taleggio kaas, salie en amandel

Tarte tatin with pear, Taleggio cheese, sage and almond

Huisgemaakte friandises; lekker voor bij de koffie

Home-made sweets; delicious with coffee

"Menu Gastronomique"

3-gangen
39.5
39.5
4-gangen
47.5
47.5
Voorgerechten
12.5
12.5
Wilde tomaten met buffelmozzarella, zeekraal en balsamico

Heirloom tomatoes with buffalo mozzarella, samphire and balsamic glaze

Gegratineerde coquilles, drie stuks in de schelp, met Mornay saus

Scallop gratin, three pieces in the shell, with Mornay sauce

Gerookte eendenborst, gekonfijte eendenmaagjes, eendenlever en mangochutney

Smoked duck breast, duck gizzards confit, duck liver and mango chutney

Tussengerechten
13.0
13.0
Bisque de homard met tortellini van kreeft en zeekraal

Bisque de homard with lobster tortellini and samphire

Hoofdgerechten
23.0
23.0
Tagliolini met kalfswang, verse truffel en gerookte truffelboter ǀ kan ook vega

Tagliolini with cheek of veal, fresh truffle and smoked truffle butter ǀ also vegetarian

Gegrilde tonijnsteak met bokchoi, ingelegde gember en sojaschuim

Grilled tuna steak with bok choy, pickled ginger and soy foam

Angus bavette steak met een kalfszwezerikkroketje en bearnaisesaus

Angus bavette steak with a sweet bread croquet and sauce béarnaise

Desserts
9.5
9.5
Moelleux au chocolat met crème fraîche ijs, frambozencrumble en basilicum

Chocolate lava cake with crème fraîche ice cream, raspberry crisps and basil

Kaasplateau met brood en vijgenchutney
+2.5

Cheese platter with bread and fig chutney

+2.5
Bijgerechten & supplementen
Brood & kruidenboter
3.5

bread & garlic butter

3.5
Aardappel-truffelgratin
5.0

potato-truffle gratin

5.0
Frites met truffelmayonaise
4.0

fries with truffle-mayonnaise

4.0
Seizoensgroenten
5.5

seasonal vegetables

5.5
Eendenleverkrullen
4.5

duck liver curls

4.5
Gebakken eendenlever
6.5

sautéed duck liver

6.5
Gebakken kalfszwezerik
6.0

sautéed sweetbread

6.0

Deel de menukaart
met jouw tafelgenoten

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on telegram
Share on email

Uit eten in Hilversum met grote groepen

Wil je met een groep komen eten van 8 personen of meer? Of wil je een groot diner organiseren? Dat kan! Bistro VOS biedt groepen vanaf 8 personen verschillende groepsarrangementen aan vanaf 32,50 per persoon.

Liever 'shared-dining'?

Dare 2 share… Het is ook mogelijk om met een groep vanaf 8 personen, gebruik te maken van een diner in de vorm van shared dining. Voor 36,50 per persoon serveren wij op grote plateau’s en schalen een uitgebreide selectie van gerechten verdeeld over 3 gangen, rekening houdend met jouw wensen.
MENU

incl. een glas champagne

Aanvang tussen

13:00 en 15:00

 

5 gangen