Truffelmenu in september en oktober

Truffels: ze zijn een schat van moeder natuur en (letterlijk en figuurlijk) goud waard. De duurste truffel ooit is verkocht voor maar liefst 160.000 dollar.

Maar wat is een truffel nou eigenlijk? De knolletjes worden gevonden aan de voet van bomen en vallen daardoor in de categorie paddenstoelen. Als ode aan deze zwam serveren wij in september en oktober een hemels truffelmenu!

Coquille met lardo di Colonnata, schorseneren en schuim van Parmezaan
12.5

Scallop with lardo di Colonnata, salsify and Parmesan foam

12.5
Tagliolini met gerookte truffelboter, Parmezaan en bieslook
10.5

Tagliolini with smoked truffle butter, Parmesan cheese and chives

10.5
Gegrilde poussin de Bresse met cantharellen en krokante salie
23.0

Grilled poussin de Bresse with chantarelle mushroom and crispy sage

23.0
Tartufo amaretto; amaretto semifreddo, chocolade ijs en bitterkoekjes
8.5

Tartufo amaretto; amaretto semifreddo, chocolat ice cream and almond cookies

8.5

Proef en ruik de verfijnde en subtiele smaak en geur van deze hemelse delicatesse!

Truffelmenu 4-gangen 46.5
Wijnarrangement per glas 6.5
Wijnarrangement 4-gangen 24.0

Alle gerechten worden geserveerd met verse zwarte truffel!

Deel deze pagina

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on telegram
Share on email
MENU

incl. een glas champagne

Aanvang tussen

13:00 en 15:00

 

5 gangen