Eten

    • Voor/tussengerechten

    • Pittige salade van rode biet

      9.0

      gebakken brie, prei en walnoten

    • Steak tartare

      8.5

      los garnituur en een krokant ei

    • Huisgemaakte paté

      9.0

      brioche brood en cranberrycompôte

    • Gegratineerde coquilles

      12.5

      drie stuks, met truffel en Mornay saus

    • Aardappel-truffelsoep

      7.0

      cantharellen, amandel en bosui

    • Huisgemaakte garnalenkroket

      9.0

      gefrituurde peterselie en citroen

    • Gemarineerde zalm

      9.5

      krokant ei, haringkaviaar en waterkers

    • Terrine van eendenlever

      12.5

      brioche brood en cranberrycompôte

    • Vegetarische gerechten

    • Linzencurry met pompoen

      16.0

      bloemkool, kikkererwten, cashewnoten en koriander

    • Aardappelgnocchi

      16.5

      waterkers, cantharellen, salie en pompoenpitten

    • Visgerechten

    • Gebakken schol

      17.5

      geroosterde bloemkool, zwarte olijven en beurre blanc

    • Wilde reuze gamba’s

      19.5

      geserveerd met seizoensgebonden garnituren en aioli

    • Specialiteiten van de houtskoolgrill

      Wist je dat... Al ons rundvlees afkomstig is van Ierse Vaarzen. Deze jonge koeien (vaarzen) lopen minimaal 11 maanden per jaar in het milde Ierse klimaat in de weiden. De voeding bestaat alleen uit natuurlijke inheemse gras- en klaversoorten. De zeer schone oceaanwind zorgt voor zilte gewassen en frisse lucht voor de dieren, wat de smaak direct ten goede komt.

      Onderstaande vleesgerechten worden geserveerd met seizoensgebonden garnituren

    • Boederijkippetje

      17.5

      met kippenjus

    • Angus Short Rib

      18.5

      met bourbon marinade

    • Bavette Steak

      19.0

      met bearnaisesaus
      supplement gebakken eendenlever of zwezerik à 6.5

    • Côte de Boeuf

      26.5 p.p.

      met gepofte knoflook, rode wijn jus en bearnaisesaus (vanaf 2 personen)

    • Bijgerechten

    • Brood & kruidenboter

      3.5
    • Rauwkostsalade

      3.5
    • Frites met mayonaise

      4.0
    • Aardappel-truffelgratin

      4.5
    • Nagerechten

    • Crème brûlée

      6.5

      met een krokant laagje karamel

    • Moelleux

      6.5

      vloeibare chocoladecake

    • Gepocheerde peer

      7.5

      met yoghurtpudding en saffraan

    • Tarte tatin

      8.0

      van ananas met blauwschimmelkaas

    • Kaasplateau

      12.5

      met brood en kweeperengelei

Reserveer een tafel