Eten

    • "Menu Gourmand" wisselend seizoensmenu

    • 3-gangen

      29.5
    • 4-gangen

      36.5
    • 5-gangen

      43.5
    • Voor/tussengerechten

    • Burrata & wilde perzik

      9.5

      frambozen, balsamico en basilicum

    • Steak tartare

      8.5

      los garnituur en een krokant ei

    • Gegratineerde coquilles

      12.5

      drie stuks, met truffel en Mornay saus

    • Huisgemaakte paté

      9.0

      brioche brood en balsamico uitjes

    • Gazpacho van watermeloen

      7.0

      tomaat, komkommer en basilicum

    • Buikspek & coquille

      9.5

      bloemkoolcrème, perzik en koffie

    • Huisgemaakte garnalenkroket

      9.0

      gefrituurde peterselie en citroen

    • Tonijncarpaccio

      12.5

      filodeeg, komkommer, miso en shiso

    • Vegetarische gerechten

    • Vegetarische curry

      16.0

      zwarte rijst, bloemkool, peen, shimeji en basilicum

    • Truffelrisotto

      16.5

      paddenstoelen, rauwe eidooier en Parmezaan
      supplement verse zomertruffel à 0.9 per gram

    • Visgerechten

    • Gebakken schol

      17.5

      bloemkoolcrème, suikererwt en truffelvinaigrette

    • Wilde reuze gamba’s

      19.5

      geserveerd met seizoensgebonden garnituren en aioli

    • Specialiteiten van de houtskoolgrill

      Wist je dat... Al ons rundvlees afkomstig is van Ierse Vaarzen. Deze jonge koeien (vaarzen) lopen minimaal 11 maanden per jaar in het milde Ierse klimaat in de weiden. De voeding bestaat alleen uit natuurlijke inheemse gras- en klaversoorten. De zeer schone oceaanwind zorgt voor zilte gewassen en frisse lucht voor de dieren, wat de smaak direct ten goede komt.

      Onderstaande vleesgerechten worden geserveerd met seizoensgebonden garnituren

    • Gekonfijte eendenbout

      17.5

      met truffeljus

    • Angus Short Rib

      18.5

      met aziatische glace, bosui en pinda

    • Angus Bavette Steak

      19.0

      met bearnaisesaus
      supplement gebakken eendenlever of zwezerik à 6.5

    • Angus Entrecôte

      22.0

      met beurre café de paris
      supplement gebakken eendenlever of zwezerik à 6.5

    • Angus Côte de Boeuf

      26.5 p.p.

      met gepofte knoflook, rode wijn jus en bearnaisesaus (vanaf 2 personen)

    • Bijgerechten

    • Brood & kruidenboter

      3.5
    • Rauwkostsalade

      3.5
    • Frites met mayonaise

      4.0
    • Aardappel-truffelgratin

      4.5
    • Nagerechten

    • Crème brûlée

      6.5

      met een krokant laagje karamel

    • Moelleux

      6.5

      vloeibare chocoladecake

    • Sgroppino

      7.5

      van sake, yuzu en suikerwier

    • Tarte tatin

      8.0

      van ananas met blauwschimmelkaas

    • Kaasplateau

      12.5

      met brood en kweeperengelei

Reserveer een tafel