Eten

    • "Menu Gourmand" wisselend seizoensmenu

    • 3-gangen

      29.5
    • 4-gangen

      36.5
    • 5-gangen

      43.5
    • Voor/tussengerechten

    • Burrata & asperge

      9.0

      radijs, gepekelde eidooier en amandel

    • Steak tartare

      8.5

      los garnituur en een krokant ei

    • Gegratineerde coquilles

      12.5

      drie stuks, met truffel en Mornay saus

    • Huisgemaakte paté

      9.0

      brioche brood en balsamico uitjes

    • Wortel-currysoep

      7.0

      kokos, amandelschaafsel en bosui

    • Zacht gegaard buikspek

      9.5

      gegrilde perzik, chipotle en koriander

    • Huisgemaakte garnalenkroket

      9.0

      gefrituurde peterselie en citroen

    • Tonijn & coquille

      12.5

      tuinbonen, komkommer, miso en sojaschuim

    • Vegetarische gerechten

    • Gemarineerde tempeh

      16.0

      gegrilde Shanghai paksoi, bospeen, shiitake en koriander

    • Hollandse & groene asperge

      16.5

      bulgur, krokant ei, tahindressing, pistache en munt

    • Visgerechten

    • Gebakken makreelfilet

      17.5

      harissa, zoete aardappel en gele biet

    • Wilde reuze gamba’s

      19.5

      geserveerd met seizoensgebonden garnituren en aioli

    • Specialiteiten van de houtskoolgrill

      Wist je dat... Al ons rundvlees afkomstig is van Ierse Vaarzen. Deze jonge koeien (vaarzen) lopen minimaal 11 maanden per jaar in het milde Ierse klimaat in de weiden. De voeding bestaat alleen uit natuurlijke inheemse gras- en klaversoorten. De zeer schone oceaanwind zorgt voor zilte gewassen en frisse lucht voor de dieren, wat de smaak direct ten goede komt.

      Onderstaande vleesgerechten worden geserveerd met seizoensgebonden garnituren

    • Gekonfijte eendenbout

      17.5

      met jus a l'orange

    • Angus Short Rib

      18.5

      met aziatische glace, bosui en pinda

    • Angus Bavette Steak

      19.0

      met bearnaisesaus
      supplement gebakken eendenlever of zwezerik à 6.5

    • Angus Entrecôte

      22.0

      met beurre café de paris
      supplement gebakken eendenlever of zwezerik à 6.5

    • Angus Côte de Boeuf

      26.5 p.p.

      met gepofte knoflook, rode wijn jus en bearnaisesaus (vanaf 2 personen)

    • Bijgerechten

    • Brood & kruidenboter

      3.5
    • Rauwkostsalade

      3.5
    • Frites met mayonaise

      4.0
    • Aardappel-truffelgratin

      4.5
    • Nagerechten

    • Crème brûlée

      6.5

      met een krokant laagje karamel

    • Moelleux

      6.5

      vloeibare chocoladecake

    • Rabarber frangipane

      7.5

      met mascarponemousse, kokos en munt

    • Tarte tatin

      8.0

      van ananas met blauwschimmelkaas

    • Kaasplateau

      12.5

      met brood en kweeperengelei

Reserveer een tafel