Eten

    • Voor/tussengerechten

    • Buffelmozzarella

      9.0

      gegrilde wilde perzik en basilicum

    • Steak tartare

      8.5

      los garnituur en een krokant ei

    • Huisgemaakte paté

      9.0

      brioche brood en sinaasappelcompôte

    • Gegratineerde coquilles

      9.0

      drie stuks, met truffel en Mornay saus

    • Gazpacho van komkommer

      6.5

      yoghurt, avocado en munt

    • Huisgemaakte garnalenkroket

      9.0

      gefrituurde peterselie en citroen

    • Krokant ei met pata negra

      9.0

      kropsla, Hollandaise saus en amandel

    • Terrine van eendenlever

      12.5

      brioche brood en sinaasappelcompôte

    • Vegetarische gerechten

    • Risotto van parelgort

      16.0

      waterkers, portabello en Parmezaanse kaas

    • Ravioli van ricotta en spinazie

      16.5

      artisjokhart, walnoten en verse munt

    • Visgerechten

    • Gebakken makreelfilet

      17.5

      zoete aardappel, tuinbonen, citrus en koriander

    • Wilde reuze gamba’s

      19.5

      geserveerd met seizoensgebonden garnituren en aioli

    • Specialiteiten van de houtskoolgrill

      Wist je dat... Al ons rundvlees afkomstig is van Ierse Vaarzen. Deze jonge koeien (vaarzen) lopen minimaal 11 maanden per jaar in het milde Ierse klimaat in de weiden. De voeding bestaat alleen uit natuurlijke inheemse gras- en klaversoorten. De zeer schone oceaanwind zorgt voor zilte gewassen en frisse lucht voor de dieren, wat de smaak direct ten goede komt.

      Onderstaande vleesgerechten worden geserveerd met seizoensgebonden garnituren

    • Boederijkippetje

      17.5

      met kippenjus

    • Angus Short Rib

      18.5

      met bourbon marinade

    • Bavette Steak

      19.0

      met bearnaisesaus

    • Côte de Boeuf

      26.5 p.p.

      met gepofte knoflook, rode wijn jus en bearnaisesaus (vanaf 2 personen)

    • Bijgerechten

    • Brood & kruidenboter

      3.5
    • Rauwkostsalade

      3.5
    • Frites met mayonaise

      4.0
    • Aardappel-truffelgratin

      4.5
    • Nagerechten

    • Crème brûlée

      6.5

      met een krokant laagje karamel

    • Moelleux

      6.5

      vloeibare chocoladecake

    • Tarte tatin

      7.5

      van ananas met blauwschimmelkaas

    • Café glacé

      9.0

      vanille ijs met koffiestroop en amandel

    • Kaasplateau

      12.5

      met brood en kweeperengelei

Reserveer een tafel