Eten

    • "Menu Gourmand" wisselend seizoensmenu

    • 3-gangen

      29.5
    • 4-gangen

      36.5
    • 5-gangen

      43.5
    • Voor/tussengerechten

    • Tarte tatin van sjalot

      9.0

      buffelmozzarella en bospaddenstoelen

    • Steak tartare

      8.5

      los garnituur en een krokant ei

    • Huisgemaakte paté

      9.0

      brioche brood en cranberrycompôte

    • Gegratineerde coquilles

      12.5

      drie stuks, met truffel en Mornay saus

    • Knolselderij-aardpeersoep

      7.0

      hazelnoten en platte peterselie

    • Huisgemaakte garnalenkroket

      9.0

      gefrituurde peterselie en citroen

    • Gemarineerde zalm

      9.5

      krokant ei, haringkaviaar en waterkers

    • Wijngaardslakken

      12.5

      krokante pata negra, waterkers en venkel

    • Vegetarische gerechten

    • Pappardelle met truffel

      16.0

      palmkool, gepekelde eidooier en rucola

    • Polenta met bospaddenstoelen

      16.5

      groene kruiden en Taleggio kaas

    • Visgerechten

    • Gebakken doradefilet

      17.5

      parelcouscous, palmkool en kreeftenschuim

    • Wilde reuze gamba’s

      19.5

      geserveerd met seizoensgebonden garnituren en aioli

    • Specialiteiten van de houtskoolgrill

      Wist je dat... Al ons rundvlees afkomstig is van Ierse Vaarzen. Deze jonge koeien (vaarzen) lopen minimaal 11 maanden per jaar in het milde Ierse klimaat in de weiden. De voeding bestaat alleen uit natuurlijke inheemse gras- en klaversoorten. De zeer schone oceaanwind zorgt voor zilte gewassen en frisse lucht voor de dieren, wat de smaak direct ten goede komt.

      Onderstaande vleesgerechten worden geserveerd met seizoensgebonden garnituren

    • Parelhoen Suprème

      17.5

      met morille roomsaus

    • Angus Short Rib

      18.5

      met aziatische glace, bosui en pinda

    • Angus Bavette Steak

      19.0

      met bearnaisesaus
      supplement gebakken eendenlever of zwezerik à 6.5

    • Angus Entrecôte

      22.0

      met beurre café de paris
      supplement gebakken eendenlever of zwezerik à 6.5

    • Angus Côte de Boeuf

      26.5 p.p.

      met gepofte knoflook, rode wijn jus en bearnaisesaus (vanaf 2 personen)

    • Bijgerechten

    • Brood & kruidenboter

      3.5
    • Rauwkostsalade

      3.5
    • Frites met mayonaise

      4.0
    • Aardappel-truffelgratin

      4.5
    • Nagerechten

    • Crème brûlée

      6.5

      met een krokant laagje karamel

    • Moelleux

      6.5

      vloeibare chocoladecake

    • Huisgemaakte kruidkoek

      7.5

      met stoofpeer en mascarponemousse

    • Tarte tatin

      8.0

      van ananas met blauwschimmelkaas

    • Kaasplateau

      12.5

      met brood en kweeperengelei

Reserveer een tafel