Drinken

    • Van ’t vat

    • Warsteiner Premium 4.8%

      Warsteiner heeft een zacht frisse smaak, mild bitter zonder dat dit blijft hangen.

    • König Ludwig Weiss 5.5%

      Speciaal gekweekt gist geeft dit weissbier “de onmiskenbare smaak van banaan en citrusfruit.

    • WISSELTAP: Bier van het moment

    • Speciaal bieren

    • Kriek Max 3.5%

      Een kersenbier op basis van spontane veristing, dit zorgt voor een mooie ronde en volle smaak met tonen van vers rood fruit en natuurlijk kersen.

    • Jopen Extra Stout 5.5%

      De droge stout wordt qua karakter ook wel de espresso onder de bieren genoemd vanwege de gebrande bittere smaak. Net als in koffie en cacao. Een bijzondere smaakervaring.

    • Jopen Koyt 8.5%

      Gekenmerkt door het gebruik van gagel. Zachte zoet moutige en kruidige smaken zoals zoethout en laurier en een spannende afdronk met tonen van laurierdrop en iets harsachtigs.

    • Kees Farmhouse IPA 6.5%

      Een kruising tussen een IPA en een saison, met de kruidigheid van een saison en het hoppige karakter van een IPA. Licht zoet met tonen van citrus en banaan met een droge, grassige en licht peperige afdronk.

    • Jopen Mooie Nel 6.5%

      Verkozen tot beste bier van Nederland. Een typische IPA met tonen van grapefruit, citrus, abrikoos, lychee en papaya. Fruitig in de neus en een bittere afdronk.

    • Saison Dupont 6.5%

      De koper blonde kleur, mooie hop aroma’s en uitgesproken bitterheid maken dit bier tot een absolute topper. De Saison Dupont wordt gerekend tot één van de allerbeste saisons!

    • Duvel 8.5%

      De maatstaf waaraan ieder ander zwaar blond bier wordt gemeten! Met een licht fruitig, droog aroma en een licht bittere nasmaak.

    • Gulden Draak 9000 Quadruple 10.5%

      Door het gebruik van drie soorten hop krijgt dit bier een zachte en licht zoete smaak. Voor de hergisting wordt gebruik gemaakt van wijngist, dit draagt bij aan een weergaloze smaak.

    • ’t IJ Zatte 8.0%

      Een stevig goudgeel bier met tonen van vers fruit en een vleugje graan, een licht zoete smaak en een droge afdronk. Een topper van Hollandse bodem!

    • La Trappe Tripel 8.0%

      Dit goud blonde bier heeft een volle witte schuimkraag, geuren van perzik en abrikoos en een licht moutig en kandij zoete smaak.

    • Duits & Lauret Dubbelbock 7.5%

      De geroosterde en gerookte moutsoorten geven dit bier een spannende geur en opvallende kleur. De aromatische hoppen en subtiele hout toetsen zorgen voor een mooie diepgang en vol karakter.

    • Saint Bernardus Pater 6.7%

      Dit evenwichtige abdijbier heeft een volle zoete smaak met tonen van walnoot en lichte karamel. Het krijgt een natuurlijke rijping van drie maanden en wordt ongefilterd gebotteld.

    • La Trappe Isid’or 7.5%

      Met smaken van fruit en moutige karamel in combinatie met een kruidige en bloemige geur krijg je een mooie balans tussen complexiteit en eenvoud.

    • ’t IJ Flink 4.7%

      Met zijn fris hoppige smaak en diep gouden kleur is dit bier de perfcte dorstlesser. Met een mooi bittertje aangevuld door subtiel fruitige aroma’s met tonen van kruiden en sinaasappel.

    • La Chouffe 8.0%

      Een aangenaam fruitig bier met koriander gekruid en een lichte hop smaak. La Chouffe is een ongefilterd blond bier met hergisting op fles.

    • Orval (beperkt voorradig i.v.m. lage productiecapaciteit) 6.2%

      De smaak evolueert naar mate het bier ouder wordt. Dit bier heeft tonen van hop, een fruitige noot en een mooie bitterheid. Bij ouder bier vindt je ook gistgeuren en tonen van karamel.

    • IJwit 6.5%

      Licht troebel, mooi goud van kleur en met een mooie, zachte schuimkraag. De toevoeging van korianderzaad en citroen tijdens het brouwen zorgt voor de licht kruidige en citrusachtige tonen. Door de fijne licht zoete afdronk is de IJwit een geweldige dorstlesser.

    • Vedett Extra White 4.7%

      Witbier met een heerlijk verkwikkende, verbazende frisse smaak, geaccentueerd door sinaasappel- en citroenschil, afgerond met een mild bitter smakenpallet en een droge afdronk.

    • Open wijnen - Wit

    • Sauvignon & Vermentino - Vieille Grange - Frankrijk

      Lichte knisperende wijn met de frisheid van de Sauvignon Blanc en het ronde van Vermentino. Perfect aperitief en bij lichte gerechten.

    • Chardonnay - Fortant Teroir Littoral - Frankrijk

      Rond, zacht, beetje toast, wat hazelnootjes, veel citrusfruit , rijpe appels, bloemen, ananas, vanille en vijgen. Te veel om op te noemen! Lekker van genieten dus…

    • Verdelho – Don Cristobal 1492 – Argentinië

      Dit druivenras komt oorspronkelijk uit Portugal. Cristobal is op dit moment het enige bedrijf in Argentinië welke deze druif gebruikt. De Verdelho heeft een aromatische wat bloemige geur en een rijpe smaak van appel en ananas.

    • Open wijnen - Rood

    • Grenache & Cinsault - Vieille Grange - Frankrijk

      Toegankelijke wijn met ronde zuren en fruit als blauwe bes, kersen en wat van confituren.

    • Merlot - Fortant Teroir Littoral - Frankrijk

      Veel rood fruit als bosaardbeien, frambozen. Heerlijke verfijnd, zacht, Mediterraanse kruiden als tijm, rozemarijn en garrigue. Vriendelijke Merlot, volop drinkplezier.

    • Malbec – Don Cristobal 1492 – Argentinië

      Deze wijn is deels gerijpt op Frans eiken hout wat resulteert in een volle wijn met tonen van mint, chocolade en rijp donker fruit.

    • Open wijnen - Rosé

    • Grenache & Syrah - Vieille Grange - Frankrijk

      Elegante lichte rosé met fris fruit als perzik en een hint van peper.

    • Open wijnen - Friszoet wit

    • Rieselstein - Weinkellerei Tobergte - Thanisch - Duitsland

      Jong, fris en fruitig. Aangenaam geurend naar appeltjes, citrus en voorjaarsbloemen. In de smaak zachte perziken en abrikozen. Fles per 100cl

    • Mousserende wijn & champagne

    • Prosecco Frizzante - Azienda Agricola Giol - D.O.C.G. Italië *bio

      Verfijnd, parelend, droog, lichtbloemig, limoen, peer, zachte mousse en iets kruidig.

    • Champagne Pommery Brut Silver - Frankrijk

      Fris, levendig, fijne en delicate Champagne. De geur van citrusvruchten en witte bloemen gecombineerd met de geur van kleine rode vruchten. De wijn is rond, uitgebreid, delicaat en langdurig. De smaak is zuiver zonder droog te zijn.

    • Rosé

    • Emotion Bio Gris Rose - Rhone - Provence - Frankrijk

      Loepzuivere Provence rosé, heel licht van kleur, fijn en lief fruit, frambozen, perziken, rode grapefruit. Alles zeer subtiel. Heerlijk bij forel, gerookte zalm en als aperitief.

    • Witte wijnen

      Onze selectie witten wijnen… smaakvol en uniek uit verschillende windstreken

    • Viognier - Well of Wine - Pays d’Oc - Frankrijk

      Superbe wijn om vis in te laten zwemmen. Perzik, peer, abrikoos. Rond, kruidig en zacht, afdronk uitbundig. Coquille, kabeljauw, pasta kom maar op…

    • White Melnik - Logodaj Winery - Bulgarije *bio

      Pruimen, gele appel, citroen, muskaatdruiven, verse oregano… Deze Bulgaarse witte wijn, van blauwe druiven gemaakt, is een echte dorstlesser met doordrink-alert!

    • Pinot Grigio - Boira - Italië *bio

      Delicaat en elegant met een fijn bouquet van geel fruit, bloemen en stro. Gaat uitstekend samen met hors d'oeuvres, salade, soep, risotto en gegrilde vis. Gouden medaille Millesime-Bio.

    • Chardonnay Reserve - Vina Las Niñas - Chili

      Mooi helder, licht strogele kleur. Zachte roomboter naast exotisch en citrusfruit. Krachtig en complex en toch subtiel. Lekker bij tonijn of zalmachtigen met saus en kruiden, gegrild vlees of gevogelte.

    • Sauvignon Blanc – Le Brochet Reserve – Loire – Frankrijk *bio

      Top Sauvignon Blanc van Brochet, mooie zure tonen van mango en citrus en een fijne afgewerkte smaak. Geheel biologisch en vegan.

    • Grillo Cru - Ferreri - Sicilië – Italië

      Topkwaliteit Grillo uit West-Sicilië gelegen nabij het “Finestrelle Natural Reserve”. Intens van kleur en geur, frisse peren en perziken. Weelderige afdronk. Fraaie wijn bij rijke visgerechten of kalfsvlees.

    • Chablis - Domaine Jean Goulley - Frankrijk *bio

      Uitmuntende Chablis die strak en beendroog combineert met slank fruit, mineraliteit en een enorme lengte. Aanrader bij onze gegratineerde coquille en gerookte zalm.

    • Riesling – Chateau Pauque - Moselle – Luxemburg

      Vol, droog met lichte vatrijping! Redelijk strak en verfijnd van smaak, maar ook weelderig en zacht. Rijke afdronk met veel limoen, lichte, frisse kruiden (oa munt) en de smaak blijft lekker lang hangen.

    • Meursault - Domaine Moillard - Frankrijk

      Een intense, luxe wijn. Fraai intens goudgeel. Geurend naar rijp geel gedroogd citrusfruit, amandelen, honing en toast. Wat een lengte, wat een balans, erg goed. Geweldig bij rijke visgerechten.

    • Rode wijnen

      Onze selectie rode wijnen… spannend en veelzijdig uit verschillende windstreken

    • Syrah - Well of Wine - Pays d’Oc - Frankrijk

      Zacht donker fruit als bramen en pruimen, specerijen, zwarte peper, kaneel, vanille. Veel fruit, mooie body. Rood vlees en hardere kazen zijn ideale partners.

    • Vranec – Popova Kula – Kalesh - Macedonië

      Het overrijpe, rode fruit in de geur doet denken aan cassis, bramen en bosbessen. De smaak is krachtig en vol met een hele zachte afdronk van jam en confituur. Perfect te combineren met een mooi stukje rundvlees of romige kazen.

    • Sangiovese Oak Aged - Boira - Le Marche - Italië *bio

      De van de Chianti beroemde Sangiovese druiven rijpen deels in eikenhouten vaatjes. En dat levert een heerlijk zachte wijn op. Warm rood fruit, frisse kersen, veel sap. Zwoel, elegant en met een pittige afdronk.

    • Tinta de Toro - Matsu el Picaro - Spanje *bio

      Matsu betekent geduld in het Japans… Geen ingrepen dus, een hommage aan de Spaanse wijncultuur. Bosbessen, bramen, mineralen, tannines. Stoere Spanjaard. Mooi bij tournedos of een kaasplateau.

    • Pinot Noir – Le Brochet Reserve – Loire – Frankrijk *bio

      Proef en ruik veel klein en heel zuiver rood fruit, subtiele kruiden, lichte romigheid en een prachtige mineraliteit. De afdronk is verfijnd, zacht en toch ook fris.

    • Cabernet Sauvignon - Mas Figuier - Pic St. Loup – Frankrijk *bio

      Proef en ruik volop rood en zwart fruit, bosvruchten, cassis, bramen, en sepecerijen zoals cacao en peper. Fluweelzachte tannines en een lange, zwoele finale met aroma’s van zondoorstoofd fruit. Médaille d'Or Millésime Bio 2016.

    • Ripasso Valpolicella Superiore – Camporeale - Italië

      Een kleine Amarone, of beter een grote, hele grote Valpolicella. Geconcentreerde en zachte tonen van warm fruit, vanille, rozijnentjes. Bij rijke gerechten, gegrild vlees, klein wild of oudere kazen.

    • Amarone della Valpolicella Classico – Camporeale – Italië

      Voor de Amarone worden alleen de beste druiven gebruikt, deze worden met de hand geoogst en na de oogst in kleine kratjes gedurende 3 tot 4 maanden te drogen gelegd. In deze periode verliezen de druiven ca 40% van het vocht en deze druiven worden geperst en nog 36 maanden in houten vaten opgevoed. Dat resulteert in een zeer complexe en rijke wijn.

    • Margaux - Chateau Kirwan - Grand Clu Classe 2001 - Frankrijk

      Hors catégorie Bordeaux. Gelijke delen Cabernet Sauvignon en Merlot, aangevuld met Cabernet Franc en Petit Verdot. Rood-paarse gloed. Volop specerijen en zacht, zuiver mondvullend fruit. Fraaie balans, fraicheur, lengte.